Roboter

UR10e

UR10e - Allsidig robot med høy nyttelast

UR10e fra Universal Robots er ekstremt allsidig. Den løfter inntil 12,5 kg og med sin lange rekkevidde spenner den over store arbeidsområder. Dette skjer uten at det går utover ytelse eller presisjon. Til denne samarbeidende roboten, som på fagspråket kalles for en 'cobot', finnes et bredt bredt spekter av applikasjoner innenfor maskintesting, palletering og emballasje. Du kan derfor stole på at UR10e vil sørge for avansert og effektiv automatisering i bedriften din.

UR10e

Fakta

Radius

1300.0
mm

Løfteevne

10
kg

Fotavtrykk

190.0
mm

Vekt

33.5
kg

Driftstid

Timer

Hastighet

m/s

Dimensjoner

mm

Nyttelast

kg
UR10e

UR10e er som skapt for robotisert automatisering

Det er omtrent ingen grenser for hva UR10e fra Universal Robots kan utføre av oppgaver for bedriften din. Denne coboten overtar gjerne arbeidsprosesser i bedriften din som er farlige, kjedelige og uhygieniske.

Med sin høye nyttelast og lange rekkevidde, er UR10e meget tilpasningsdyktig i ethvert produksjonsmiljø. Alle leddene på UR10e kan roteres 360 grader (bortsett fra endeleddet som har ubegrenset rotasjon), og den takler store og middelstore driftsapplikasjoner med stor fleksibilitet. Dette gjør UR10e velegnet for et bredt spekter av automatiseringsoppgaver innen for eksempel maskinpleie, palletering og emballering.

Som de andre robotene fra Universal Robots, er UR10e svært enkel å programmere. Tidligere kunne oppstilling og programmering av en robot ta flere uker. Men våre UR-roboter kan du ta i bruk allerede etter et par timer. Og selv om du aldri har programmert eller betjent coboter som dette tidligere, sørger vår intuitive 3D-grafikk for at du lærer dette raskt. En av våre kunder har sagt: «Kan du bruke en smartphone, kan du også programmere en robot fra Universal Robots».

Cobotene fra Univeral Robots trenger heller ingen form for sikkerhets­avskjerming. Den jobber helt trygt, side om side med medarbeiderne dine. Og en UR10e betaler seg raskt: Undersøkelser blant kundene våre viser at den tjener seg inn i løpet av 10,5 måneder.

Kontakt

Er du interessert i å vite mer?

Kontakt oss i dag for en uforpliktende prat om hvordan samarbeidende roboter (coboter) fra Universal Robots kan bidra til å effektivisere produksjonen i nettopp din bedrift.

Du kan prøve robot gratis, leie eller kjøpe.
Takk! Vi tar kontakt med deg så snart vi kan.
Noe gikk galt under innsending av skjemaet.
Vennligst prøv igjen.