Roboter

UR5e

Meget fleksibel robot med stor kapasitet

Vi pleier å si at UR5e fra Universal Robots er bygget med tanke på fremtiden. Det er fordi denne samarbeidende roboten (en såkalt 'cobot') er designet for å ha kapasitet til å vokse sammen med virksomheten din. Vi ønsker at UR5e skal være ditt springbrett for å forbedre produktkvalitet og produktivitet i bedriften, og bidra til at du alltid ligger et hestehode foran konkurrentene. Derfor er UR5e utstyrt med intuitiv programmering, den er allsidig i bruk og har en omtrent uendelig liste over tilleggsverktøy og applikasjoner. Dette gjør UR5e til en vaskekte cobot som er i stand til å forbedre produksjons­prosessene i hvilken som helst bransje, uavhengig av bedriftens størrelse eller produkter. Kundene våre sier at dette er en robotarm som har perfekt balanse mellom størrelse og kraft.

UR5e

Fakta

Radius

850.0
mm

Løfteevne

5
kg

Fotavtrykk

149.0
mm

Vekt

30.6
kg

Driftstid

Timer

Hastighet

m/s

Dimensjoner

mm

Nyttelast

kg
UR5e

UR5e passer perfekt til mellomstore automatiserings­­oppgaver

Denne samarbeidende roboten fra Universal Robots veier lite, er meget tilpasningsdyktig og takler middelsstore driftsapplikasjoner med den største fleksibilitet. Alle leddene på UR5e kan roteres 360 grader, bortsett fra endeleddet som har ubegrenset rotasjon. Denne coboten er designet for sømløs integrasjon i et bredt spekter av applikasjoner. Den kan dermed overta mye av det uhygieniske, farlige og kjedelige arbeidet i bedriften din. Og denne avanserte robotiserte automatiseringen skjer uten at du påføres ekstra kostnader for programmering og oppstilling.

Tidligere kunne oppstillingen og programmeringen av en robot ta flere uker. Våre UR-roboter kan du ta i bruk allerede etter et par timer. Og selv om du aldri har programmert eller betjent en cobot som denne før, lærer du dette raskt ved hjelp av vår intuitive 3D-grafikk. En av våre kunder uttalte: «Kan du bruke en smartphone, kan du også programmere en robot fra Universal Robots».

Coboter fra Universal Robots trenger ingen form for sikkerhetsavskjerming. Dette betyr at du trygt kan la UR5e jobbe side om side med medarbeiderne dine.

Hva med investerings­kostnadene? Undersøkelser blant kundene våre viser at coboter fra Universal Robots i gjennomsnitt betaler seg i løpet av 10,5 måneder.

Kontakt

Er du interessert i å vite mer?

Kontakt oss i dag for en uforpliktende prat om hvordan samarbeidende roboter (coboter) fra Universal Robots kan bidra til å effektivisere produksjonen i nettopp din bedrift.

Du kan prøve robot gratis, leie eller kjøpe.
Takk! Vi tar kontakt med deg så snart vi kan.
Noe gikk galt under innsending av skjemaet.
Vennligst prøv igjen.