Roboter

UR16e

UR16e - Universal Robots' kraftigste og mest robuste robot

Denne robotarmen fra Universal Robots har et lite fotavtrykk, men makter likevel å levere en imponerende nyttelast på 16 kg. Denne samarbeidende roboten, som på fagspråket kalles for en 'cobot', er derfor ideell for pleie av tungt maskineri, materialhåndtering, pakking, skrue- og mutterkjøringsapplikasjoner. En UR16e-robot vil med andre ord kunne tilføre en god porsjon automatisering til virksomheten din. Fordi denne coboten er så kraftig og robust, kan den bruke tyngre verktøy og håndtere flere deler. Og UR16e er spesielt nyttig for å oppnå kortere syklustider.

UR16e

Fakta

Radius

900.0
mm

Løfteevne

16
kg

Fotavtrykk

190.0
mm

Vekt

33.1
kg

Driftstid

Timer

Hastighet

m/s

Dimensjoner

mm

Nyttelast

kg
UR16e

UR16e er konstruert for de tunge oppgavene i bedriften din

Å beregne bruksverdiene du vil oppnå med denne kraftige, industrielle coboten fra Universal Robots er omtrent umulig. For en UR16e robot vil du ha nytte av overalt i produksjonen din, og du vil stadig oppdage nye bruksområder for den. Det er fordi denne roboten fra Universal Robots tilpasser seg til ethvert produksjonsmiljø, fordi den har ledd som alle kan roteres 360 grader (bortsett fra endeleddet som har ubegrenset rotasjon), og fordi den er konstruert for å kunne utføre tunge oppgaver som maskinforvaltning, materialhåndtering, emballasje, fjerning av materialer og skrue- og mutter­kjørings­applikasjoner. Denne coboten overtar gjerne arbeidsprosesser i bedriften din som er farlige, kjedelige og uhygieniske. Den trenger heller ingen form for sikkerhets­avskjerming, men jobber helt trygt, side om side med medarbeiderne dine.

At UR16e håndterer hele 16 kg nyttelast gjør den spesielt nyttig, både fordi du dermed kan montere tunge verktøy på den, og fordi den er i stand til å løfte flere deler i hver plukking, hvilket gjør at den jobber svært effektivt og bruker kort tid på oppgavene den er satt til. Så denne coboten fra Universal Robots er velegnet for å tilføre avansert robot­automatisering i bedriften din.

Tidligere kunne oppstilling og programmering av en robot ta flere uker. Denne coboten fra Universal Robots kan du ta i bruk allerede etter et par timer. Og selv om du aldri har programmert eller betjent en robot før, lærer du dette raskt ved hjelp av vår intuitive 3D-grafikk. En av våre kunder uttalte: «Kan du bruke en smartphone, kan du også programmere en robot fra Universal Robots».

En robot fra Universal Robots betaler seg raskt: Undersøkelser blant kundene våre viser at den i gjennomsnitt er inntjent i løpet av 10,5 måneder.

Kontakt

Er du interessert i å vite mer?

Kontakt oss i dag for en uforpliktende prat om hvordan samarbeidende roboter (coboter) fra Universal Robots kan bidra til å effektivisere produksjonen i nettopp din bedrift.

Du kan prøve robot gratis, leie eller kjøpe.
Takk! Vi tar kontakt med deg så snart vi kan.
Noe gikk galt under innsending av skjemaet.
Vennligst prøv igjen.