Vi sørger for at produksjonsmiljøer, skoler og utdanningsinstitusjoner i hele Norge får roboter på plass.

Vi leverer samarbeidende roboter fra Universal Robots og selvkjørende roboter fra MIR. Noen løsninger har vi klar, mens andre løser vi for den enkelte kunde. Nedover på siden kan du se på løsninger innen palletering, sveis, til skoler og med visionløsninger.

Løsninger for ulike behov

Noen kunder kjøper roboten og sørger selv for å sette den i arbeid. Andre ganger er jobben for kompleks, og den leveres skreddersydd for behovet av en av våre systemintegratorer. Men ofte kan den leveres som en standard løsning som bare settes rett inn i produksjonen - for eksempel:

- Pally - palletering
- Sveiserobot
- Roboter til skoler og utdanning
- Vision

Mulighetene for hva robotene fra Universal Robots kan utføre er nesten ubegrenset. Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg!

Kompleks palletering gjort enkelt

Palleteringssystem fra Kameleon Gruppen

Pally er en software designet for fleksibel, jevn, stabil palletering og gir roboten lang levetid. Full automatisering av palletering og stor fleksibilitet til å håndtere endringer i produksjonen. Et utrolig enkelt og intuitivt brukergrensesnitt lar deg lage ønsket palloppsett og mønster på noen minutter. Vi har installert Pally hos en rekke kunder med modellen UR10, og løsningen inneholder mye smart funksjonalitet.

– Enkeltgrip og dobbeltgrip
– Henting fra en eller to henteposisjoner
– Palletere et produkt eller to produkter
– Palletere til en eller to paller. Med UR10 kan vi palletere esker inntil 9 kilo og med UR16 kan vi palletere esker inntil 14 kilo. Resten av detaljene tar vi når vi møtes.

Kameleon logo
Industriell løsning for sveis

Momek og Pioneer Robotics har utviklet industriell løsning for sveis

The MOMEK WeldMate robot welding system for autonomous on-site welding of casings on top of the furnace in an electric smelting plant limiting human exposure for danger. Lightweight. Robust. Fast. 3D machine vision. High-quality weld. Handles harsh working conditions. Optional logging of jobs to the cloud. MOMEK WelderMate, takes the Söderberg Electrode into the future.

Robotene inn i klasserommene

Vi har laget et eget utdanningskit for skoler

Her er tre eksempler på hvordan vi støtter utdanningsinstitusjoner med samarbeidende roboter i klasserommet:

1. LÆRINGSMILJØ

​Læringsmiljøet i skolekittet inneholder disse elementene: - Innhold, pensum og sertifisering​​.

2. GRATIS NETTBASERT OPPLÆRING

Ved hjelp av Universal Robots Online Academy har du mulighet til å integrere utdanning i robotikk i læringsmiljøet ditt i et engasjerende og praktisk kurs.

3. GRATIS OFFLINE-SIMULATOR

Gjennom Universal Robots offline simulator har elevene mulighet til å skrive og teste ut programmering på det
virkelige brukergrensesnittet til roboten vår.

Universal robots

Video

Kameleon logo
Vision

Visionløsning fra Solomon

Med vision får robotene øyne. Frem til nå har de fleste samarbeidende roboter blitt plassert ut i arbeidsoppgaver som krever strukturerte og faste hente- og leveringsposisjoner. Vi ser nå en trend hvor avansert kamerateknologi og programvare, såkalt vision, gjør det mulig å løse langt flere robotoppgaver enn tidligere. Kameleon har tegnet avtale om distribusjon i Norge på Solomon Technologies, som er en av verdens ledende løsninger innen visionteknologi. Vi har konkrete og praktiske løsninger for blant annet "Random Bin Picking" og OCR-lesing, og tror slike løsninger vil muliggjøre mange spennende robotoppgaver i norske produksjonsbedrifter fremover.

Ta kontakt

Er du interessert i å vite mer?

Kontakt oss i dag for en uforpliktende prat om hvordan samarbeidende roboter (coboter) fra Universal Robots kan bidra til å effektivisere produksjonen i nettopp din bedrift.

Du kan prøve robot gratis, leie eller kjøpe.
Takk! Vi tar kontakt med deg så snart vi kan.
Noe gikk galt under innsending av skjemaet.
Vennligst prøv igjen.