Coboter fra
Universal Robots

Med en cobot fra Universal Robots oppnår du alle fordelene med avansert robotautomatisering, uten å bli påført store ekstrakostnader for programmering, oppstilling og avskjerming.

Takk! Vi tar kontakt med deg så snart vi kan.
Noe gikk galt under innsending av skjemaet.
Vennligst prøv igjen.

Hvorfor velge en cobot fra Universal Robots?

Fordelene med Roboter fra Universal Robots er mange. De er enkle å bruke, tar bort belastende arbeidsoppgaver og sikrer rask inntjening.

Samarbeidende roboter fra Universal Robots
Hvorfor velge en cobot

1. Enkel programmering og fleksible løsninger

Selv om du aldri har programmert eller betjent en robot før, lærer du dette raskt ved hjelp av vår intuitive 3D-grafikk. Skulle du også ønske å flytte roboten til en annen prosess er det også svært enkelt grunnet robotens lette vekt og fleksible programmering.

Hvorfor velge en cobot

2. Vår cobot gir raskest inntjening

Undersøkelser blant kundene våre viser at en cobot fra Universal Robots i gjennomsnitt betaler seg i løpet av 10,5 måneder. Korteste inntjeningsperiode vi har registrert er på kun 34 dager.

Samarbeidende roboter fra Universal Robots
Samarbeidende roboter fra Universal Robots
Hvorfor velge en Cobot

3. Samarbeidende og menneskeligvennlige coboter

Med en robot fra Universal Robots kan du få automatisert uhygienisk, farlig og kjedelig arbeid i bedriften din. Dermed slipper medarbeiderne dine monotont og fysisk belastende arbeid, samtidig som uhell og skader blir minimert.

Coboter til små og store oppgaver

Universal robots har lansert seks ulike modeller av samarbeidende roboter. UR3e, UR5e, UR10e, UR16e, UR20 og UR30 som har ulik løftekapasitet og rekkevidde.

Til robotene er det utviklet tilleggsutstyr (gripere, software, stativer med mer) som gjør at de fleste oppgaver allerede idag kan løses uten skreddersøm

Samarbeidende roboter fra Universal Robots

«Disse fleksible robotene gjør ingen feil, hvis de ikke er blitt programmert feil da», smiler han. «Den ene av robotene våre har nå ruslet og gått døgnet rundt i to år, helt uten sykefravær.»

– Knut Thomassen, Maskinpakking AS

Bærekraft

Bærekraftig forbruk og produksjon handler om å gjøre mer med mindre ressurser. Kameleon ble sertifisert som Miljøfyrtårn i juni 2021. Dette er første steg på veien mot å få arbeidsprosesser og interne rutiner som gir oss miljøgevinst. Vi har også laget vårt første klimaregnskap og det gir godt grunnlag for å sette tiltak som virker, ut i livet.

Målet vårt er å redusere reiser med 50% uten at dette skal gå på bekostning av oppgavene vi skal løse for våre kunder. Det blir spennende å se effekten av dette arbeidet. Våre leverandører jobber med å ta frem mer bærekraftige løsninger blant sine produkter, og vi jobber systematisk med å tilegne oss kunnskap som vi kan bringe inn i vårt kundearbeid.

Kontakt

Er du interessert i å vite mer?

Linus Rolinder

+47 411 88 023

linus@kameleongruppen.no

Takk! Vi tar kontakt med deg så snart vi kan.
Noe gikk galt under innsending av skjemaet.
Vennligst prøv igjen.
* Obligatoriske felt og må fylles ut.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Du kan prøve robot gratis, leie eller kjøpe.