Nyhet

Cobotnor er blitt Kameleon Robotics

I januar 2021 ble Cobotnor kjøpt opp av Kameleon Gruppen og nå endrer vi navn til Kameleon Robotics.

Cobotnor, som er en ledende distributør av samarbeidende roboter for Universal Robots i Norge, har nå skiftet navn og profil fra Cobotnor AS til Kameleon Robotics AS.

«Vi ønsker å være en ledende aktør innen samarbeidende roboter. Målet med å samle selskapene i Kameleon Gruppen under én merkevare er i tillegg synergieffekter som mer effektiv merkevarebygging, bedre utnyttelse av fellesfunksjoner og enklere administrasjon. Summen av dette tror vi er enda bedre service og løsninger for våre kunder. Vi ønsker den herlige gjengen i Cobotnor velkommen inn i Kameleon Gruppen», sier Trond Olav Eek, daglig leder i Kameleon Gruppen og styreleder i Kameleon Robotics.

«Vi har hatt en fantastisk vekst de første 4 år som Cobotnor og har plassert ut flere hundre samarbeidende roboter hos norske bedrifter. Nå blir vi for alvor en del av Kameleon-familien og gjennom denne endringen vil vi stå enda sterkere til å håndtere veksten i selskapet. Vi opplever økende etterspørsel for roboter i norsk industri og har et solid nettverk av systemintegratorer som hver og en kjenner utfordringene i sine respektive bransjer», sier Lars Kjelling, daglig leder i Kameleon Robotics AS. Han tiltrådte stillingen tidligere i år og har stor tro på robotvekst i Norge fremover.