Samarbeidende og selvkjørende roboter

Med disse robotene oppnår du alle fordelene med avansert robotautomatisering, uten å bli påført store ekstrakostnader for programmering, oppstilling og avskjerming.

Takk! Vi tar kontakt med deg så snart vi kan.
Noe gikk galt under innsending av skjemaet.
Vennligst prøv igjen.

Våre roboter bistår innenfor flere bransjer i industrien

Uansett hva din bedrift produserer, kan mest sannsynlig våre roboter hjelpe med å avlaste og automatisere arbeidsoppgaver. Vi har roboter som passer til de små monteringsjobbene, og roboter som pleier tungt maskineri.

Samarbeidende roboter fra Universal Robots
Bransjer

Matproduksjon og landbruk

I produksjon, behandling og distribusjon av matvarer og næringsmidler kan UR-robotene utføre mange viktige funksjoner. Robotene våre er enkle å holde rene, og kan derfor trygt plasseres i lokaler med mye rusk og rask.

Bransjer

Metallarbeid og maskinering

Roboter fra Universal Robots utfører komplekse arbeidsoppgaver i nærheten av farlig maskineri, og reduserer dermed risikoen for at medarbeiderne dine kommer til skade. Og de gjør oppgavene sine med en nøyaktighet på 0,1 mm.

Samarbeidende roboter fra Universal Robots
Samarbeidende roboter fra Universal Robots
Bransjer

Farmasøytikk og kjemisk industri

UR-robotene våre kan hjelpe deg med pakking av medisinske enheter og implantater. Du kan også bruke dem til blanding, telling, dispensering og inspeksjon i forbindelse med produksjon som er av kritisk verdi for driften.

Våre roboter fungerer i svært mange bransjer

Vi bistår kunder innenfor møbler og utstyr, elektronikk og teknologi, bilindustri og leverandører, plast og polymerer og vitenskap, forskning og utdanning.

Les mer om alle bransjer her!

Samarbeidende roboter fra Universal Robots

«Disse fleksible robotene gjør ingen feil, hvis de ikke er blitt programmert feil da», smiler han. «Den ene av robotene våre har nå ruslet og gått døgnet rundt i to år, helt uten sykefravær.»

– Knut Thomassen, Maskinpakking AS

Bærekraft

Bærekraftig forbruk og produksjon handler om å gjøre mer med mindre ressurser. Kameleon ble sertifisert som Miljøfyrtårn i juni 2021. Dette er første steg på veien mot å få arbeidsprosesser og interne rutiner som gir oss miljøgevinst. Vi har også laget vårt første klimaregnskap og det gir godt grunnlag for å sette tiltak som virker, ut i livet.

Målet vårt er å redusere reiser med 50% uten at dette skal gå på bekostning av oppgavene vi skal løse for våre kunder. Det blir spennende å se effekten av dette arbeidet. Våre leverandører jobber med å ta frem mer bærekraftige løsninger blant sine produkter, og vi jobber systematisk med å tilegne oss kunnskap som vi kan bringe inn i vårt kundearbeid.

Kontakt

Er du interessert i å vite mer?

Linus Rolinder

+47 411 88 023

linus@kameleongruppen.no

Takk! Vi tar kontakt med deg så snart vi kan.
Noe gikk galt under innsending av skjemaet.
Vennligst prøv igjen.
* Obligatoriske felt og må fylles ut.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Du kan prøve robot gratis, leie eller kjøpe.